A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Abdullah Konoshevci

Tags: Abdulla Konushevci

Origin: Prishtinë      Age: 59  
Abdullah Konoshevci is a popular poet. Abdullah Konushevci është shkrimtar i shquar shqiptar. Në Prishtinë mbaroi shkollimin fillor, të mesëm dhe të lartë. Studio letërsinë krahasimtare në "Universitetin e Zagrebit" dhe punoi mbi 20 vjet si gazetar në “Bota e Re” dhe “Rilindja”. Ka botuar me qindra artikuj dhe recensioni për letërsinë e shkruar dhe gojore, për gjuhën shqipe, si dhe ka përgatitur për shtyp (radhitje, faqosje) një numër të madh veprash e revistash letrare. Shumë poez...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  8

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017