Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Adelina Berisha

Origin: Prishtine  
Residence:  
Age: 27
Birthday: 11 February 1990
Zodiac sign: Ujori

Music genres: Pop

Adelina Berisha is a very famous singer. Adelina Berisha kreu shkollën fillore në vendlindje, ndërsa vijon shkollën e mesme të muzikës “Prenk Jakova” ku tani është në vitin e fundit të mësimit në këtë shkollë.

Pas editimit të dy albumeve për fëmijë, Adelina Berisha tani është duke punuar për realizimin e albumit të saj të parë si këngëtare për të rritur.

Para disa vitesh ajo ende këndonte për fëmijë.Kenga e pare e saj titullohej “Te Kosova” ne moshen 4 vjeqare. Adelina Berisha vazhdoi edhe shkollen e mesme muzikore Prenk Jakova. Stili i saj i lezetshëm prej një çupërline të llastuar, i bëri mjaft adhurues për vete.


Shumë shpejt ajo u rrit duke realizuar kështu këngën për tijnexherë “Barabar”, pastaj edhe shumë këngë të tjera për të rritur siç janë “Unë jam ajo” dhe “Merre këtë shpirt”. Nuk pëfundon me kaq, sepse Adelina sapo ka realizuar kengen “Dashuria Fillon” ne bashkepunim me Stine.

Kurse Ne Vitin 2012 Ka Realizuar 2 Video Klipe: “Ti Je Ai” dhe “What’s Your Name”. Po ne vitin 2012 publikohet dhe albumi i pare i Adelines me titullin: “What’s Your Name” dhe qe permban 9 kenge.

Muzika:

Hapat e parë dhe suksesin e saj në fushën e muzikës Adelina Berisha i ka pasur që në moshën 4 vjeçare, duke kënduar nëpër festivale të ndryshme për fëmijë. Kënga e parë në karrierën muzikore për të rritur është “Unë jam ajo”, pasi që këngët “Barabar” dhe “Merre veten me të mirë” sipas saj janë këngë për tinejxherë. “Këngën “Unë jam ajo”, e konsideroj si fillimi i karrierës sime si këngëtare për të rritur.

Videoklipin e kësaj këngë e ka bërë shtëpia filmike “Artfabe”, ndërsa këngën e ka punuar Virusi”, shprehet Adelina Berisha. Ajo është e vetmja këngëtare në Kosovë që çdo 20 tetor në Ditën Ndërkombëtare Kundër Drogës organizon koncert, në sensibilizimin e shoqërisë sonë e veçmas të të rinjve kundër dukurive negative.

“Është viti i tretë që realizoj koncert kundër drogës. Unë si këngëtare e re, jam munduar që përmes këtyre aktiviteteve kulturore tu them stop dukurive negative që prekin shoqërinë tonë, e veçmas të rinjtë dhe t´i sensibilizojë ata që të qëndrojnë sa më larg këtyre dukurive”, u përgjigj Adelina e cila ditë më parë organizoi edhe këtë koncert në Prishtinë.

Adelina Berisha u lind me 11.02.1990 Shkollën fillore e kreu në vendlindje, ndërsa vijon shkollën e mesme të muzikës “Prenk Jakova” ku tani është në vitin e fundit të mësimit në këtë shkollë.

Pas editimit të dy albumeve për fëmijë, Adelina Berisha tani është duke punuar për realizimin e albumit të saj të parë si këngëtare për të rritur.

Para disa vitesh ajo ende këndonte për fëmijë.Kenga e pare e saj titullohej “Te Kosova” ne moshen 4 vjeqare. Adelina Berisha vazhdoi edhe shkollen e mesme muzikore Prenk Jakova. Stili i saj i lezetshëm prej një çupërline të llastuar, i bëri mjaft adhurues për vete.


Shumë shpejt ajo u rrit duke realizuar kështu këngën për tijnexherë “Barabar”, pastaj edhe shumë këngë të tjera për të rritur siç janë “Unë jam ajo” dhe “Merre këtë shpirt”. Nuk pëfundon me kaq, sepse Adelina sapo ka realizuar kengen “Dashuria Fillon” ne bashkepunim me Stine.

Kurse Ne Vitin 2012 Ka Realizuar 2 Video Klipe: “Ti Je Ai” dhe “What’s Your Name”. Po ne vitin 2012 publikohet dhe albumi i pare i Adelines me titullin: “What’s Your Name” dhe qe permban 9 kenge.

Muzika:

Hapat e parë dhe suksesin e saj në fushën e muzikës Adelina Berisha i ka pasur që në moshën 4 vjeçare, duke kënduar nëpër festivale të ndryshme për fëmijë. Kënga e parë në karrierën muzikore për të rritur është “Unë jam ajo”, pasi që këngët “Barabar” dhe “Merre veten me të mirë” sipas saj janë këngë për tinejxherë. “Këngën “Unë jam ajo”, e konsideroj si fillimi i karrierës sime si këngëtare për të rritur.

Videoklipin e kësaj këngë e ka bërë shtëpia filmike “Artfabe”, ndërsa këngën e ka punuar Virusi”, shprehet Adelina Berisha. Ajo është e vetmja këngëtare në Kosovë që çdo 20 tetor në Ditën Ndërkombëtare Kundër Drogës organizon koncert, në sensibilizimin e shoqërisë sonë e veçmas të të rinjve kundër dukurive negative.

“Është viti i tretë që realizoj koncert kundër drogës. Unë si këngëtare e re, jam munduar që përmes këtyre aktiviteteve kulturore tu them stop dukurive negative që prekin shoqërinë tonë, e veçmas të rinjtë dhe t´i sensibilizojë ata që të qëndrojnë sa më larg këtyre dukurive”, u përgjigj Adelina e cila ditë më parë organizoi edhe këtë koncert në Prishtinë.

» Edit Bio »

Submissions by:  qendresa    Mustaf  

Choose star rating

Rating:  4.4 / Votes cast:  310

  • Find Adelina Berisha on social networks:


More news about Adelina Berisha »
lyrics.al © 2007 - 2017