Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Adem Ramadani

Tags: Adem Ramadani, Ilahi, Ademramadani, Adem Ramadoni, Adem.Ramadani

Origin: Shkup      Age: 38   Zodiac sign: Peshorja  
Adem Ramadani is a very famous singer in ilahi music. Adem Ramadani -- një ish këngëtar mjaft i njohur nga shkupi i cili me disa prej albumeve te tija para disa vitesh ka korrur suksese te mëdha deri atë ditë kur ai vendosi te perqafoj fort Islamin dhe ne atë menyr te distancohet nga muzika duke filluar te kendoj Ilahi me përmbajtje Islame ne gjuhën Shqipe. Ademi esht nga SHKUPI dhe po ashtu jeton ne Shkup (Dizhonsk). Adem Ramadani U lind me 27 shtator të vitit 1978, në Shkup. Është i martuar dh...

>> Full biography >>


  • Find Adem Ramadani on social networks:
Choose star rating

Rating:  4.9 / Votes cast:  446

Me Fal Oj Nene (2016)

.png" content="5" width="160" height="31">

A Ka Taube Zot Per Mu (2013)

.png" content="5" width="160" height="31">

Së Bashku Për Ju (2012)

.png" content="5" width="160" height="31">

Kjo Dynja Si Bora Ne Diell (2011)

.png" content="4.9" width="160" height="31">

Fukaraja (2009)

.png" content="4.9" width="160" height="31">

Jetim Me Babe E Nane (2008)

.png" content="3" width="160" height="31">

Duaja E Nenes (2007)

.png" content="5" width="160" height="31">

Vjen Pranvera (2006)

.png" content="5" width="160" height="31">

Të Duhemi Për All-Llah (2005)

.png" content="5" width="160" height="31">

Aman Aman Medet (2004)

.png" content="5" width="160" height="31">Allahu Ekber Kebira
Qabe Moj E Bukur Je
Mulla Jakupi
Allahut Rob Sun Ju Bana
A Ka Taube Zot Per Mue
Palestina
Ti Je Feja E Vërtet
Rrespekti Ndaj Prinderve
Shtrati Im Eshte Dheu
Pendimi

» Add A Song »

Translations (1)

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017