2018-06-30 21:29:10
Me jep nje kafe te lutem
nje dopio Express
Nje karrige te ulem dhe te pres
Ti ne Kripen e detit embel rrezaton
Nje buzeqeshje te fshehur ma dergon
© lyrics.al
2018-02-11 22:15:01
Si t'ja bej si t'ja them
Zemren t'ja shfletoj
E ndrojtje t'mos kem
© lyrics.al
2018-01-31 14:02:14
Dhe te nisem me te neper brigje me te
Te ecim deri ne perendim
Te harrohem me te e te behemi nje
Me thuaj do te kem kaq guxim kaq guxim
© lyrics.al