2018-06-23 23:32:42
Shpresa ime vdes e fundit
© lyrics.al
2018-06-10 20:07:42
Mbas shiut do dali dielli
Mbas reve po fshihet qielli
K'shu që kurrë
nuk do dorëzohem
Shpresa ime vdes e fundit!
© lyrics.al
U krijua nga gena 2018-06-10 19:56:43

Mos lë asnjonin
me t'thonë s'mundesh
është thjesht mashtrim
© lyrics.al
2018-06-10 19:44:24
Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Madje dhe dashuria
dhurohet në shkëmbim
© lyrics.al
U krijua nga Florida 2018-06-09 10:33:36
Thuaje çdo ditë:
“Unë e bëj fatin tim!”
Thuaje çdo natë:
“Do ia dal se kam besim!”
© lyrics.al