A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Kur Malli Më Merr

Malli më merr sa herë s'të kam pranë
Më pushton mendimet.
Dhe koha ndal në çast,një jetë...
Fajtor bëj mallin... Sa herë me ty mërzitem!

Kur për ty mendoj nuk jam kurrë vetëm.
Gota imazhi që dehin pafundësi,
Më saktë jemi tre...
Malli,unë dhe ti!

- poem written by Albi Lushi


- Submitted by Albi Lushi -

Not Yet Rated


Kjo faqe përdor cookies. Më shumë info  
lyrics.al © 2007 - 2018