A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ti Sërish Do Të Më Duash

Ti sërish do të më duash,
ndoshta jo si atëherë,
Unë të mësova si të vuash,
si të vdisje pa u lerë...
Dhe me lot diçka të thuash.

Shkrihet shpirti në tënden frymë,
Diell pa ditë ndjenjën përflak,
Mall që fle në sytë pa gjumë,
Ti do më duash fare pak
Ndërsa unë,shumë më shumë.

- poem written by Albi Lushi


- Submitted by Albi Lushi -

Not Yet Rated


Kjo faqe përdor cookies. Më shumë info  
lyrics.al © 2007 - 2018