A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Tema: Poezi Për 17 Shkurtin

17 Shkurti

Dridhet toka Ushton qielli,
Ne kosov pavarsia erdhi,
17 shkurti dit kombëtare
I gëzoi zemrat shqipëtare,

Gjith te lumtur festojn,
Deshmoret i nderojn.
Mbar bota sot e di
Ne kosov ku ka robëri.

Te lumtur këndojm
Pavarsin e urojm,
Dhe te gjith festojm
Per pavarsin kendojm.

- Albion Murtezi


- Submitted by Albion Murtezi -

Choose star rating

Rating:  4.1 / Votes cast:  288lyrics.al © 2007 - 2018