Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #Tema: Poezi Për Shkollën

Shkolla Ime

Sa e bukur
Qe duket shkolla ime,
Mbrenda dhe jasht,
Me zbukurime.

Ka rafte me libra,
Qe me mesojm,
Por edhe mesuesja,
Po na edukon.

Ato te mira,
Kurr sdo tja harroj,
Mesuesen dhe shkollen
Gjithmon do ti kujtoj.

- Submitted by Alma Domuzeti -Choose star rating

Rating:  4.1 / Votes cast:  141
Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017