A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Trimërie

Histori

Arëditesot një herë motmotit
Mbi Krujë vijnë çetat e Kastriotit

I nxjerrin xixa thundrat e atit
I shkëndin shpata lart monopatit

E dridhen muret, e vetëtin
Eshte kali i Gjergjit që tërfellin

Dëgjohen gjëmë dhe zallahi
Gjëmojnë kohëve luftërat e tij

Hypin krutane majë shtëpisë
Shikojnë shekujve, historisë

Zot, kokën, këmbën e askuj’
Luftë tjetër mos e zëntë ne Krujë

- poem written by Azem Shkreli


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  1

lyrics.al © 2007 - 2018