A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
M.B.S

Tags: M.B.S, B.O.B, Bob

M.B.S is a popular music group/band. Grupi M.B.S (B.O.B) janë tre djem të rinj në moshë dhe si të tillë, si të gjithë moshatarët edhe ata kanë ëndrrat dhe dëshirat e moshës rinore. E duan artin, muzikën, këngën dhe, meqenëse rryma hip hop po përhapet edhe në vendin tonë veçanërisht edhe ata tre djem menduan të këndojnë dhe të krijojnë grupin e tyre, që e kanë titulluar ne fillim: B.O.B. (“Blazed Out Boys”). Dy prej tyre janë vëllezër, Panajoti Simsia, i njohur në grup me pseudonimin...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  17

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017