A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Martin Garrix & Bebe Rexha

In The Name Of Love ➡ Në Emër Të Dashurisë

 Anglisht ➡  Shqip
Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  3

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: F.A.


In The Name Of Love

[Verse 1: Bebe Rexha]
If I told you this was only gonna hurt
If I warned you that the fire's gonna burn
Would you walk in? Would you let me do it first?
Do it all in the name of love
Would you let me lead you even when you're blind?
In the darkness, in the middle of the night
In the silence, when there's no one by your side
Would you call in the name of love?
[Chorus: Bebe Rexha]
In the name of love, name of love
In the name of love, name of love

[Instrumental Breakdown]
In the name of love
In the name, name
In the name of
In the name, name
In the name of
In the name, name
In the name of
Love

[Verse 2: Bebe Rexha]
If I told you we could bathe in all the lights
Would you rise up, come and meet me in the sky?
Would you trust me when you're jumping from the heights?
Would you fall in the name of love?
When there's madness, when there's poison in your head
When the sadness leaves you broken in your bed
I will hold you in the depths of your despair
And it's all in the name of love

[Chorus: Bebe Rexha]
In the name of love, name of love
In the name of love, name of love

[Instrumental Breakdown]
In the name of love
In the name, name
In the name of
In the name, name
In the name of
In the name, name
In the name of
Love

[Bridge: Bebe Rexha]
I wanna testify
Scream in the holy light
You bring me back to life
And it's all in the name of love
I wanna testify
Scream in the holy light
You bring me back to life
And it's all in the name of love

[Chorus: Bebe Rexha]
In the name of love, name of love
In the name of love, name of love

[Instrumental Breakdown]
In the name of love
In the name, name
In the name of
In the name, name
In the name of
In the name, name
In the name of
Love


Në Emër Të Dashurisë

Nëse ju thashë se kjo ishte vetëm do të lënduar
Nëse unë ju paralajmëroi se do të zjarri është djegur
A do të ecin në? A do të më lejoni të bëjë atë më parë?
Bëni të gjitha në emër të dashurisë
A do të më lejoni të ju çojë edhe kur jeni të verbër?
Në errësirë, në mes të natës
Në heshtje, kur nuk ka njeri nga ana juaj
A do të thërrasë në emër të dashurisë?

Në emër të dashurisë, emri i dashurisë
Në emër të dashurisë, emri i dashurisë.

Ne emer te
Në emrin, emrin
Ne emer te
Në emrin, emrin
Ne emer te
Dashurisë.

Në qoftë se unë ju thashë ne mund të lahet në të gjitha dritat
A do të ngrihen, vijnë dhe do të takohet me mua në qiell?
A do të më besoni kur ju jeni të hedhur nga lartësitë?
A do të bien në emër të dashurisë?
Kur ka çmenduri, kur ka helm në kokën tuaj
Kur trishtimi lë të thyer në shtratin tuaj
Unë do të ju mbajë në thellësitë e dëshpërimit tuaj
Dhe kjo është e gjitha në emër të dashurisë.

Në emër të dashurisë, emri i dashurisë
Në emër të dashurisë, emri i dashurisë.

Ne emer te
Në emrin, emrin
Ne emer te
Në emrin, emrin
Ne emer te
Dashurisë.

Dua të dëshmojë
Bërtas në dritën e shenjtë
Të më çosh përsëri në jetë
Dhe kjo është e gjitha në emër të dashurisë
Dua të dëshmojë
Bërtas në dritën e shenjtë
Të më çosh përsëri në jetë
Dhe kjo është e gjitha në emër të dashurisë.

Në emër të dashurisë, emri i dashurisë
Në emër të dashurisë, emri i dashurisë.

Ne emer te
Në emrin, emrin
Ne emer te
Në emrin, emrin
Ne emer te
Dashurisë.

Edit Translation
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
lyrics.al © 2007 - 2018