A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Betim Muço

Tags: Betim Muço, Betim Muco

(1947-2015)  

Betim Muço is a popular poet and songwriter. Betim Muço ishte shkrimtar shqiptar. Ai studioi për fizikë në Universitetin e Tiranës. Punoi fillimisht si mësues në Krujë. Nga 1974 deri në 2001 punoi si sizmolog ne Institutin e Sizmologjise të Akademisë së Shkencave në Tiranë, ku fitoi gradat Kandidat i Shkencave dhe Doktor i Shkencave e më pas titullin Profesor. Veç krijimtarisë letrare origjinale dhe publicistikës ka përkthyer në shqip një sërë autorësh si Grin, Bellou, Mishima, Munro, Xhojs...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  4.2 / Votes cast:  14

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017