A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Audio

Video Link

Blerina Gashi - Qaj Maro


Not Yet Rated


09/03/2018

2018-03-09T14:47:34


Sorry, this song lyrics is not yet available "Qaj Maro" sung by Blerina Gashi.
Your help will be much appreciated, if you may add the lyrics to "Qaj Maro".
The music video from Blerina Gashi attached to this song, will help you with the lyrics. Thanks for your time.


Add Lyrics


Here are some songs with the same title and we wish that at least one of these contains the lyrics you are looking for:

Skifter Etemi - Qaj Maro

Ike dhe më le shtëpinë
Qaj Maro, qaj moj bijë!
Epo qaj Maro, qaj moj bijë!
More rrugën per Misirë
Qaj Maro, qaj moj bijë!
Epo qaj Maro, qaj moj bijë!
Me le vetëm me fëminë
Qaj Maro, qaj moj bijë!
Epo qaj Maro, qaj moj bijë!
Jeta jote rrokullimë
Qaj Maro, qaj moj bijë!
Epo qaj Maro, qaj moj bijë.

Ernis Çili - Qaj Maro

Ike dhe me le shtepine
Qaj Maro qaj moj bije

More rrugen per Misire
Qaj Maro qaj moj bije

Me le vetem me femijet
Qaj Maro qaj moj bije

Jeta jote rrukullime
Qaj Maroo qaj mori bije

Te kam gjetur sinorine
Qaj Maro qaj moj bije

Ti me trete si qirine
Qaj maro qaj moj bije..

Këngë Të Shqipërisë Së Jugut - Qaj Maro

Ike dhe më le shtëpinë
Qaj Maro, qaj moj bijë!
Epo qaj Maro, qaj moj bijë!
More rrugën per Misirë
Qaj Maro, qaj moj bijë!
Epo qaj Maro, qaj moj bijë!
Me le vetëm me fëminë
Qaj Maro, qaj moj bijë!
Epo qaj Maro, qaj moj bijë!
Jeta jote rrokullimë
Qaj Maro, qaj moj bijë!
Epo qaj Maro, qaj moj bijë.
more...
lyrics.al © 2007 - 2018