A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Celësi Muzikor

Tags: Celesi Muzikor, Ziko, Zikotv, Cm, Qelesi

Celësi Muzikor is a popular music festival. "Çelësi Muzikor" është një festival mbarëkombëtar i muzikës moderne dhe popullore dhe paraqet një mundësi që artistët të shprehin talentin dhe krijimet e tyre muzikore në të gjitha zhanret e muzikës në gjuhën shqipe. Në festivalin Celesi Muzikor marrin pjesë artistë të ri dhe artistë të njohur të muzikës sonë. Pjesëmarrësit vijnë nga sfera të ndryshme të veprimtarive kulturore, por që kanë lidhje të drejtpërdrejt apo të tërthortë me artin muzi...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  3.9 / Votes cast:  77

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017