U krijua nga Anonim 2018-06-11 12:45:09
Pse po m'don ti sot?
Ndoshta qe po m'shef me lot
Të m'kishe dasht athere
Kur gjithçka ka pas vlere
© lyrics.al
2018-06-04 19:31:00
Ah nuk kam me ja fal
Nuk kam me ja fal
Dhe pse e dua
© lyrics.al
2018-04-29 15:26:49
asnje trendafil
asnje trendafil s'ma dhe
asnje trendafil
asnje trendafil s'ma dhe
gjithe jeten
gjithe jeten pike n'zemer ka me t'met
© lyrics.al
2018-03-05 15:47:33
Gjithe jeten
Gjithe jeten pikë n'zemer ka me t'met
Gjithe jeten
Gjithe jeten asnje trendafil s'ma dhe
© lyrics.al
U krijua nga Rosela Acka 2018-02-25 12:08:36
Cdo dite veç une
T'kom dasht ma shume
Gjithe jeten me the
Lulja ime ti je
© lyrics.al
2018-02-16 20:27:42
Ndoshta lule s'i dergova
Ndoshta s'e kuptova
Kom menu jeta ime osht e saj
Ndoshta zemren s'ja gezova
Ndoshta ja lendova
Ndoshta sot jam vone ti them me fal
© lyrics.al
2018-02-15 10:55:02
Të m'kishe dasht athere
Kur gjithçka ka pas vlere
çdo dite veç une
T'kom dasht ma shume
Gjithe jeten me the
Lulja ime ti je
© lyrics.al