A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Tema: Poezi Për Mësuesit

Mesuesja Ime

Mësuese e dashur
Të falënderoj
Sa do të jetë jeta,
S’do të të harroj.

Çdo ditë diçka të re
Nga ti po mësoj
Mendjen me dituri
Po e pasuroj.

Mësimet dhe fjalët
Kurrë s’i harroj
Gjatë rrugës së jetës,
Do t’i kujtoj.

Shpresoj që shpejtas
Të vijë ajo ditë
Ti të krenohesh,
Që isha nxënësi yt.

- Diell Rushiti


Choose star rating

Rating:  4.1 / Votes cast:  193

lyrics.al © 2007 - 2018