A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Tema: Poezi Për Mërgimin

Zvicer

Mbi barin e blertë shtrirë rri
Këmbët, trenat t’i shkelin
Dhe ti qesh
Unë,
si një pikëz shiu rrëshqas
mbi lulet e bukura
dhe mbi vitrinat e pastra
Me këpucët refugjate
të bëj zhurmë në rrugica
Ndër xhepa pantallonesh
Një ëndërr shtrëngoj me duar
Zvicër !
Era e luleve më solli tek ti
Me avionin e diellit erdha.

- Diell Rushiti


Not Yet Rated


lyrics.al © 2007 - 2018