Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


1389

Një tokë, një re e zezë në qiell, dy palë flamuj,
një palë me gjysmë hënë dhe një palë me kryqe, deri në qiell palosen.

Gjaku rrëke, ndahet historia me thikë, lindje ose perëndim,
aty ku grekërit me drejtësi do të duheshin të fitonin, persët dalin ngadhënjimtarë.


Not Yet Rated

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017