A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Dimër

Është ftohtë jashtë, dimër bën, cigarja vetëm e ndez trupin e ndezur dhe të kallur,
është ngricë, borë dhe shi.

Ka ardhur dimri, si putër ariu la shenjë në zemrën time, sfinksi-djall u fsheh nën kajsitë e lagura,
e kështu dimri e varrosi vjeshtën e ankthshme.

- Dionis Xhafa


Not Yet Rated


lyrics.al © 2007 - 2018