A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Eliza Hoxha & Rosela Gjylbegu

Rruga E Zemres ➡ La Route Du Coeur

 Shqip ➡  Frengjisht
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: Boxeur21


Rruga E Zemres

(Rosela:)
uuuuuuu
Sa here e thyer
sa here e lodhur
sa here me friken se ku po gabon
tek vetja jote
je gjithçka qe kerkon

(Eliza:)
As koken ulur
as e perbuzur
kurre mos qendro
as kurre mos lejo
tek vetja jote
je gjithçka qe kerkon

(Bashkë:)
Ti beso...
ne fuqine e zemres tende
dhe mos harro
se per vete ti vendos
drejt vazhdo(drejt vazhdo)
dhe atehere kur ti rrezohesh
mos ndalo asnjehere
as kur jeta te dëshpëron

(Rosela:)
Nje rruge e humbur
nje e pamundur
kurre mos mendo
se eshte jeta per ty
mos u dorzo
ti ne vete mos dysho

(Eliza:)
Nje rruge e humbur nje e pamundur
mos thuaj kurre
se eshte jeta per ty
mos u dorzo ti
ne vete mos dysho

(Bashkë:)
Ti besoooooo
ne fuqine e zemres tende
dhe mos harro
per vete ti vendos
drejt vazhdo(drejt vazhdo)
dhe atehere kur ti rrezohesh
mos ndalo asnjehere
as kur jeta te deshpron

(Eliza:)
Mos u tremb nga asgje
qe ty jeta te sfidon

(Rosela:)
Ne zemren tende ti beso
ajo s'te mashtron

(Bashkë:)
haaahaaa haaaaaa
Dielli per ty rrezon
ku do qe je ku do qe shkon
dielli per ty rrezon
rrugen tende ta ndriçon

(Eliza:)
Rrugen e zemres tende
asnjehere mos e ndalo
(mos e ndalo)(mos e ndalo)

(Rosela:)
Rrugen e zemres tende asnjeher mos e ndalo
(mos e ndalo)(mos e lesho)

(Bashkë:)
Asnjehere mos e lesho...

ti beso ne fuqine e zemres tende
mos harro
se per vete ti vendos
drejt vazhdo(drejt vazhdo)
dhe atehere kur ti rrezohesh
mos ndalo asnjehere
as kur jeta te deshperon

(Rosela:)
ti beso ne fuqine e zemres tende...

(Eliza:)
Mos harro se per vete ti vendos...

(Bashkë:)


La Route Du Coeur

(Rosela:)
Combien de fois cassée
Combien de fois fatiguée
Combien de fois avec le peur ou tu as tort
Dans toi même
Tu es tout ce que tu cherche

(Eliza:)
Ni la tête baisse
Ni accablée
Ne t'arrête jamais
Et ne permet jamais
dans toi même
Tu es tout ce que tu cherche

(Ensemble:)
Crois...
à la puissance de ton coeur
et n'oublie pas
que pour toi tu choisis
Continue tout droit(Continue tout droit)
Et quand tu tombe
ne t'arrête jamais
ni quand la vie t'afflige

(Rosela:)
Une roûte perdue
une impossible
jamais ne pense
que la vie est sans toi
N'abandonne pas
à toi même ne doute pas

(Eliza:)
Une roûte perdue
une impossible
ne dit jamais
que la vie est sans toi
N'abandonne pas
à toi même ne doute pas

(Ensemble:)
Crois...
à la puissance de ton coeur
et n'oublie pas
que pour toi tu choisis
Continue tout droit(Continue tout droit)
Et quand tu tombe
ne t'arrête jamais
ni quand la vie t'afflige

(Eliza:)
N'ait pas peur de rien
que la vie te défis

(Rosela:)
Crois dans ton coeur
Il ne te trompe pas

(Ensemble:)
haaahaaa haaaaaa
Le soleil pour toi il tombe
partout que tu sois, partout que tu vas
Le soleil pour toi il tombe
Ta route il te l'éclair

Edit Translation
lyrics.al © 2007 - 2018