A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Live Video

Video Link

Top 200

Elvana Gjata - Më Fal


Choose star rating

Rating:  4.9 / Votes cast:  150

Comments

(0)

05/02/2018

2018-02-05T00:27:35

Music:

Pirro Çako

Music & Lyrics:

Elvana Gjata

Arrangement:

Darko Dimitrov

Song from the album:

"Live Sessions 3"
S'ma fal ti...
unë e di më shumë ku të kam vrarë
nuk desha... besomë nuk desha.
S'ma fal ti...
unë s'u bëra kurrë si ti ke dasht'
si ti ke dasht',
si ti ke dasht'
si ti ke dasht'
Si një mallkim, një mallkim

Sot dua të të them më fal
asgjë më shumë, njeri unë jam
Mos gjyko ti zemra ime, se kush e di
Ndoshta dhe më keq do bëje ti.

Harrohet, oh sa shpejt harrohet cdo e mirë
jo e keqja, jo e keqja
Mësohet, kam mësuar shumë nga cdo gabim
nuk guxoj te mendoj dhe njëherë
të lëndoj unë ty

Sot dua të të them më fal
asgjë më shumë, njeri unë jam
Mos gjyko ti zemra ime, se kush e di
Ndoshta dhe më keq do bëje ti
Ndoshta dhe më keq do bëje ti.

Mos gjyko ti zemra ime, se kush e di
Ndoshta dhe më keq do bëje ti
Ndoshta dhe më keq do bëje ti


Lyrics submited by Nancye-Cards

U krijua nga TinaM 2018-02-22 21:55:51
S'ma fal ti...
unë e di më shumë ku të kam vrarë
nuk desha... besomë nuk desha.
S'ma fal ti...
unë s'u bëra kurrë si ti ke dasht'
si ti ke dasht',
2018-02-13 00:29:51
Sot dua të të them më fal
asgjë më shumë, njeri unë jam
Mos gjyko ti zemra ime, se kush e di
Ndoshta dhe më keq do bëje ti.
U krijua nga aida 2018-02-12 11:56:43
Sa shpejt harrohet cdo e mirë
jo e keqja, jo e keqja ..

Add an e-Card

Fullscreenmore...
lyrics.al © 2007 - 2018