2018-07-16 21:56:05
Ndonjeherë më merr
Malli për ty më merr
O sa shumë më merr
Historia na ndau
Po sikur ne të ishim bashkë
A thu do ishim dashtë...
© lyrics.al
U krijua nga eleana 2018-07-10 20:29:48
M'ki pas 2000 puthje ngat
Tash m'ki 2000 puthje larg
2000 puthje larg
Tik, tik, tik, tik-tak
Zemrës mos i jep ti attac
© lyrics.al
U krijua nga eleana 2018-07-07 10:29:05
Zërin dhe shpirtin ma fike
E kam ditë ti nuk vjen më
Ti shkove
Në qytet tjetër u ndodhe
Dhe gjysmën time e more
© lyrics.al
U krijua nga E 2018-07-04 18:56:41
Ti shkove
Në qytet tjetër u ndodhe
Dhe gjysmën time e more
E kam ditë nuk vjen më
© lyrics.al
2018-07-03 20:20:34
Historia na ndau
Po sikur te ishim
Bashke
A thu do ishim dasht
© lyrics.al
2018-07-03 18:43:26
Bota e vogel nese mki hala en men
© lyrics.al
U krijua nga eleana 2018-07-03 17:12:51
Ai s'din sa du
Me ke rrin me dit sa du
Ku je tash me dit sa du
Si ndalum ditet iken
Asnjehere me nuk u lidhen
Jemi rrit tani my baby
© lyrics.al
2018-07-03 09:58:54
Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
© lyrics.al