A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Ermal Fejzullahu

Ti Prit Edhe Pak ➡ Aspetta Ancora Un Po'

 Shqip ➡  Italisht
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: B_linda


Ti Prit Edhe Pak

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit...
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
tët shoh sërish tët kem...mbaj dorën tënde akull
prit ti jo mos ik
Zoti më sheh jane lotët e mia,
Shpëto një drite shpëto një jetë.

Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua...
për muaaaa....
TI prit edhe pak zgjohu ngadal
Dëgjo veq një fjal..
TE DUA..
TE DUAA..

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit...
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
tët shoh sërish tët kem...mbaj dorën tënde akull prit ti jo mos ik
Zoti më sheh jane lotët e mia,
Shpëto një drite shpëto një jetë.

Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua...
për muaaaa....
Ti prit edhe pak zgjohu ngadal
Dëgjo veq një fjal...

Kur nje automjet ka devijuar ka nje t'plagosur është e plagosur nje vajz e plagosur shumë rënd lajmeroni një ambulanc.
Prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua...
për muaaaa....
Prit edhe pak zgjohu ngadal
Dëgjo veq një fjal...
TE DUA...
TE DUAAA...ohoh jeje te duaaa hohohoho


Aspetta Ancora Un Po'

Il cuore non può fermarsi cosi facilmente, solo aspetta
I giorni con il sole e le mie preghiere
Alzati, perche ti abbia di nuovo
Tengo la tua mano ghiacciata,
rimani, no, non andare.
Dio mi guarda, sono le mie lacrime
Salva una luce, salva una vita

Aspetta ancora un po’, svegliati piano, apri gli occhi neri
Per me…
Aspetta ancora un po', svegliati piano
Ascolta solo una parola
Ti Amo...

Edit Translation
lyrics.al © 2007 - 2018