A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Etnon

Tags: Etno Engjujt (Etnon), Etno Engjujt, Etnon, Gentz, Genc Prelvukaj, Genc Prevlukaj, Miloti, Etno Engjejt

Etnon is a very famous music group/band of Hip-Hop music. Aktivë Prej vitit 1997 dhe anetaret e grupit jane Genc Prelvukaj dhe Milot Hasangjekaj me pseudonimet: Gentz dhe Mc`M. ETNON, te njohur edhe si ETNO ENGJUJT spikasin per aftesite e pershtatjes se muzikën etnike me ate te kohëve moderne. Ata kane arritur të jenë ndër grupet më të njohura të viteve të pas luftës dhe vazhdojne te jene bashke. Genci punon shume ne studio dhe pergjithesisht eshte ai qe merret me produksionin e kengeve si dhe me kriji...

>> Full biography >>


  • Find Etnon on social networks:
Choose star rating

Rating:  4.4 / Votes cast:  128

7th Chapter (2012)

Ethnomenon (2009)

10-She (2007)

Vitamin E (2005)

Etno Engjujt (2003)

The Dynasty (2001)

Dua Të Jetoj Më Mirë (1999)


» Add A Song »


Le Per Mu Mama
Albanian
Falma Nje Jete
Shake It
Pa Ndjenja
It Don't Stop
Mengjesi Im
Pikë Në Jetë
Pergjithmone
Shqip Dance

Translations (4)


Etnon in e-Cards:

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018