A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Not Yet Rated

  • Origin:
  •  
BIOGRAFIA: Fabrika is a very famous video production. Produksioni Fabrika ofron njëespektër të gjërë shërbimesh në domeinin e video produksionit. Në treg njihen me stilin e tyre ku me shumë rëndësi i kushtojnë kualitetit dhe shërbimeve. Më shpesh kanë qendruar në rajon duke punuar video klipe e reklama, si dhe programe informative dhe dokumentarë të televizioneve botërore. Përpos ideve të plota dhe zgjidhjeve teknike, "Fabrika" mundëson edhe shërbime plotesuese si: dhënie me qera të video tekn...

>> Full biography >>


Facebook

Fanpage

Official

Webiste

Youtube

Channel

Add Official

Social Accounts

Music Videos

Loading... Please wait
See More

Related Artists:

Tomato

Fadil Veseli Production

Beni Kerçove

Framein Production

Rec Production

Power Production

Albeni

Albanota

Dea

Jehona


Tags: Fabrika

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018