Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Federiko Garsia Lorka

Tags: Federiko Garsia Lorka, Federico García Lorca

(1898-1936)  

Federiko Garsia Lorka is a famous poet. Federico del Sagrado Corazón de Jesús García Lorca (sq: Fredriko Garsia Lorka) u lind më 5 qershor 1898 në Fuente Vaqueros një Fshat në Granda një qytet në Spanjë dhe vdiq në 19 Gusht 1936 në Granda. Ai ishte poet, shkrimtar, dramaturg, drejtor teatri. Fredriko Garsia Lorka është i njohur ndërkombëtarisht për pjesëmarrjen e tij në luftën civile spanjolle ku udhëhoqi forcat anti-fashiste për të penguar forcat fashiste të udhëhequra nga Gjenerali F...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  3.1 / Votes cast:  15

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017