lyrics.al
Albania's Independece Day
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Happy Independence Day!
Happy Independence Day!
Exclusive Interview:

Estrada Uron 28 Nëntorin

Kombi ynë nëpër shekuj të përgjakur ka shënuar historinë e lavdinë, duke ngritur lartë vyrtytet njerëzore. Si kurorë e gjithë arritjeve konsiderohet shpallja e pavarësisë, më 28 nëntor 1912. Për nder të kësaj feste, kemi intervistuar disa prej artistëve më në zë me pyetjen: Si e përjetoni këtë festë dhe mesazhi juaj për mbarë kombin? 54315 Merita Halili: Gëzuar 28 nëntori të gjithë shqiptarëve kudo që janë!. 33758 Genc Prelvukaj: Ne ishim njerëz që thyem shpata ndër beteja. Bëmë e humbëm kështjella. Shumë herë pa tokë e det, shtëpi e fis. Lidhëm besë me malet kur humbëm fushat. Na vranë e i vramë. Hapëm ditën në gjak e mbyllëm natën në vaj I uruam ...

Poll: Albania's Independence Day Anthem

Please wait...

Independence Day Trivia: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

";

:: Independece Day Music Videos


:: More Independece Day Songs

Loading...

:: Happy Independence Day Wishes
Kalendari
24/01/2017
Happy Birthday Happy Birthday:
Gaqo Çako
Gaqo Çako
82 vjeç
R.I.P.     Rest In Peace:
Nikolla Zoraqi
Nikolla Zoraqi
(1929-1991)

This Week's Poll
   22-28 Janar 2017

Kush Ju Pëlqen Më Shumë?

  Dhurata Dora

  2po2

  Majki

  Dafina Zeqiri

  Capital T

  Gent Fatali

Vote