A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Festivale Për Fëmijë

Tags: Festivale Për Fëmijë, Junior Fest Albania, Jesc, Eurovision, Junior, Kids, Shkoder

Festivale Për Fëmijë is a popular music festival. Festivalet e këngës për fëmijë janë shumë të rëndësishëm në jetën artistike dhe në zbulimin e talenteve. Femijët kanë nevojë për muzikën e tyre dhe në Tiranë, Shkodër, Prishtinë e kudo, i është dhënë mundësia talenteve të vegjël të këndojnë nëpër Festivale të dedikuar vetëm për ta. Festivalet e këngës për fëmijë që zhvillohen në Shqipëri, ndryshe nga festivalet e këngës për të rritur, duket se kanë më pak probleme. Janë me krijimtari që vlerësoh...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  4.3 / Votes cast:  61

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018