Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Festivali Në Rtsh

Tags: Festivali Në Rtsh, Rtsh, Eurovision, Eurovizion, Eurosong

Festivali Në Rtsh is a very famous music festival. Ishte viti 1962, kur për herë të parë në Shqipëri do të niste udhën një traditë aq e bukur e këngës së lehtë shqiptare. Fillimisht, këngët do të vinin përmes zërit të radios dhe me avancimin e teknologjisë edhe në televizion. Këngëtarët e asokohe ishin të detyruar të këndonin këngë të politizuara për shkak të sistemit të atëhershëm, por duke prodhuar këngë të një cilësie të lartë artistike shumë prej të cilave kanë mbetur në mendjen e publikut pë...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  4.3 / Votes cast:  81lyrics.al © 2007 - 2017