A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Festivali i 5-të në RTSH

Attendees: Drita Bardhi & Bujar Kapexhiu
TV/Radio: TVSH / Radio Tirana

Festivali i 5-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Dhjetor të vitit 1966 në Tiranë.

Kënga fituese u shpall “Shqiponje e lire”, kënduar nga Vaçe Zeladhe Ramiz Kovaçi.

Cmimi i dyte:
"Vala e Drinit" Muzika Tahsim Hoshafi, kenduar nga Roza Dhami dhe Xhavit Luti.
"Kenga jone e re" Muzika Nikolla Zoraqi, kenduar nga Qemal Kertusha dhe Nevruz Yzeiri.

Cmimi i trete:
" Kur bie fyelli e çiftelia", Muzika Pjeter Gaci, Teksti Aleksander Banushi, kenduar nga Vaçe Zela dhe Roza Dhami.
"Rojet legjendare" Muzika Agim Prodani, kenduar nga Qemal Kertusha dhe Ibrahim Tukiqi.

Prezantuan Drita Bardhi dhe Bujar Kapexhiu.


Not Yet Rated

lyrics.al © 2007 - 2018