A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
24/12/1965 - 26/12/1965
I.L.A., TIRANE
Attendees: Drita Bardhi & Bujar Kapexhiu
TVSH / Radio Tirana

Festivali i 4-të i Këngës në RTSH u zhvillua në datat 24, 25, 26 dhjetor 1965: Prezantues: Drita Bardhi dhe Bujar Kapexhiu.

Cmimi i pare:
"Te dua o det", muzika Tonin Harapi, teksti Mark Gurakuqi, kenduar nga Tonin Tershana dhe Rita Vako.

Cmimi i dyte:
"Ne jemi tre", muzika Agim Krajka, teksti Haxhi Rama, Koçi Petriti, kenduar nga Qemal Kertusha dhe Fiqirete Kapo.

Cmimi i trete:
"E dua vendin tim", muzika Agim Prodani, teksti Llazar Siliqi, kenduar nga Vaçe Zela dhe Maliq Como.
"Valsi i lumturise", muzika Avni Mula, teksti Luigj Gurakuqi, kenduar nga Vaçe Zela dhe Avni Mula.


Choose star rating

Rating:  2.5 / Votes cast:  2




lyrics.al © 2007 - 2018