A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Live Video

Video Link

Filloreta - Engjelli Ishe Ti


Not Yet Rated


23/05/2010

2010-05-23T00:00:00

Participating in

Top Fest 7


............. enderrova un gjdo nat qe ta kem ne krah prap ta shtrengoj dhe ti tregoj se pa te nuk mund t'jetoj se ai ishte gjithqka qe deri tash un kerkova ............. enderrova un gjdo nat qe ta kem ne krah prap ta shtrengoj dhe ti tregoj se pa te nuk mund te jetoj se ai ishte gjithqka qe deri tash un kerkova

ref:se engjell ishe ti ku mbete ti taniii se me le vetem ti ma fike driten tiiii
ref:se engjell ishe ti ku mbete ti tani pse me le vetem ti me le me lot ne syyy No ou ouu...

tash un jam me lot ne syyy prap mendoj per tyyyy mendoja qe prap un ta them te Dua the nkrah dua te tkem se ti je gjithqka qe un kerkova

tash un jam me lot ne syyy prap mendoj un per tyyyy mendoja qe prap un ta them te Dua the nkrah dua te tkem se ti je gjithqka qe deri tash un kerkova

ref:se engjell ishe ti ku mbete ti taniii se me le vetem ti ma fike driten tii
ref:se engjell ishe ti ku mbete ti tani pse me le vetem ti me le me lot ne syyy.............

lyrics.al © 2007 - 2018