A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Flori & Alisia

Ne E Kraia ➡ Nuk Esht Fundi

 Bullgarisht ➡  Shqip
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: saramk


Ne E Kraia

Alisia : Pak sënuvah sën strashen,
çe bez tebe sëm - ela...

Flori :: Un e di se si mbaron bota,
sa herë ti më perqafon ......

ref:
Alisia : Ne, ne e kraja
Flori :: Jo, nuk eshte fundi
Alisia : Ne obishtaj mi,
s men produlgjavash...
Shtom plaçesh ti - plaça as i boli
po dve ljubovta obeshtaj,
çe do kraj si s men.

Alisia : Pollovinata ot men - ti si
i bez teb raspadam se - boli

Flori :: Dhe sa herë do ta urej veten
dhe sa herë do zgjohem bosh pa ty ....

ref:
Alisia : Ne, ne e kraja
Flori :: Jo, nuk eshte fundi
Alisia : Ne obishtaj mi,
s men produlgjavash...
Shtom plaçesh ti - plaça as i boli
po dve ljubovta obeshtaj,
çe do kraj si s men.


Nuk Esht Fundi

Alisia:
Prape pash ëndër të tmershme
sikur pa ty jam..Eja...

Flori:
Un e di se si mbaron bota,
sa herë ti më përqafon...

Ref:
Jo,jo nuk ësht fundi
Jo,nuk esht fundi
Mos më premto
me mua do vazdosh
Nëse qan ti do qaj dhe un dhe dhemb
per dy dashuri premto
se deri ne fund do jesh me mua

Alisia:
Gjysma ime je ti
dhe pa ty rezohem-dhemb

Flori:
Dhe sa herë do ta urej veten
dhe sa herë do zgjohem bosh pa ty ....

Ref:
Jo,jo nuk ësht fundi
Jo,nuk esht fundi
Mos më premto
me mua do vazdosh
Nëse qan ti do qaj dhe un dhe dhemb
per dy dashuri premto
se deri ne fund do jesh me mua

Edit Translation
lyrics.al © 2007 - 2018