A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Flori

Ke ➡ You Have

 Shqip ➡  Anglisht
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: Anna


Ke

Reff2x
Trupin e ke ke ke ke t'bukur
Fytyrën e ke edhe më t'bukur
Me nejt deri von
Ja vlen nëse ti don

Mu m'ke, shpirtin mos ma huto ti
Mu m'ke,fan-in ma t'madh tandin
Dhe kur m'sheh, për mu je Monaliza
E di pse e e? E di pse e e?

REF 2x:
Trupin e ke ke ke ke bukur
Fytyrën e ke edhe më t'bukur
Me nejt deri von
Ja vlen nëse ti don
Nësi ti ti ti ti ti don...

Mu m'ke, edhe pse ti nuk don
Mu m'ke, edhe pse m'refuzon?
Mu m'ke, don a po nuk don
Mu m'ke, se se se mu m'ke

REF 2x:
Trupin e ke ke ke ke t'bukur
Fytyrën e ke edhe më t'bukur
Me nejt deri von
Ja vlen nëse ti don
Nese ti ti ti ti ti don...

Nese ti don, nese ti don, nese ti don don don...
Mu m'ke, ti mu m'ke
Nese ti don, nese ti don


You Have

You have, have, have a beautiful body
Your face is even more beautiful
Staying to late
It's worthed if you want (x2)

I am your bigger soul
I am your biggest fan
And when you look at me
For me you are Mona Liza
You know why, you know why

You have, have, have a beautiful body
Your face is even more beautiful
Staying to late
It's worthed if you want (x2)

You have me even if you dont want to
You have me even if you refuse me
You have me liked or disliked
You have me, cuz, cuz, you have me

You have, have, have a beautiful body
Your face is even more beautiful
Staying to late
It's worthed if you want (x2)
If you want, if you want

Edit Translation
lyrics.al © 2007 - 2018