A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Flori Feat. Argjentina Ramosaj

Ku Isha Une? ➡ Onde Eu Estive?

 Shqip ➡  
Choose star rating

Rating:  1 / Votes cast:  1

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: Blizzard75


Ku Isha Une?

[Flori:]
Ku ishe ti kur më shikonin mua në sy?
Ku ishe ti kur më dënonte zoti për ty?

[Argjentina:]
Ku ishe ti? Që të më thoje se jam gabim.
Ku ishe ti kur nuk e ndjeja më trupin tim?

[REF. Bashkë:]
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur dikush ty të donte më shumë?
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur harrove se të doja pafund?

[Flori:]
Ku ishe ti kur unë urreja veten pa ty?
Ku ishe ti kur dhe njëherë s'do flinim të dy?

[Argjentina:]
Ku ishe ti kur unë besoja tjetër njeri?
Ku ishe ti kur unë kërkoja pak dashuri?

[REF. Bashkë:]
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur dikush ty të donte më shumë?
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur harrove se të doja pafund?
Kur harrove se të doja pafund...


Onde Eu Estive?

Onde você esteve
quando eles estavam me olhando nos olhos?
Onde você esteve
quando deus me castigou por causa de você?

Onde você esteve
que não pode me mostrar que eu estava errada?
Onde você esteve
quando eu não senti mais meu corpo?

Estou me perguntando:
Onde eu estive? Onde eu estive
quando alguém te amou mais?
Estou me perguntando:
Onde eu estive? Onde eu estive
quando você esqueceu que eu te amava sem-fim.

Onde você esteve
quando eu me detestei por causa de não poder estar com você?
Onde você esteve?
Se não vamos poder dormir juntos mais.

Onde você esteve
quando eu confiei em outra pessoa?
Onde você esteve
quando eu procurei um pouco de amor?

Estou me perguntando:
Onde eu estive? Onde eu estive
quando alguém te amou mais?
Estou me perguntando:
Onde eu estive? Onde eu estive
quando você esqueceu que eu te amava sem-fim.

Edit Translation
lyrics.al © 2007 - 2018