A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Flori Feat. Argjentina Ramosaj

Ku Isha Une? ➡ Dov' Ero Io?

 Shqip ➡  Italisht
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »


Ku Isha Une?

[Flori:]
Ku ishe ti kur më shikonin mua në sy?
Ku ishe ti kur më dënonte zoti për ty?

[Argjentina:]
Ku ishe ti? Që të më thoje se jam gabim.
Ku ishe ti kur nuk e ndjeja më trupin tim?

[REF. Bashkë:]
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur dikush ty të donte më shumë?
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur harrove se të doja pafund?

[Flori:]
Ku ishe ti kur unë urreja veten pa ty?
Ku ishe ti kur dhe njëherë s'do flinim të dy?

[Argjentina:]
Ku ishe ti kur unë besoja tjetër njeri?
Ku ishe ti kur unë kërkoja pak dashuri?

[REF. Bashkë:]
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur dikush ty të donte më shumë?
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur harrove se të doja pafund?
Kur harrove se të doja pafund...


Dov' Ero Io?

Dov' eri tu...
quando a me guardavano negli occhi?
Dov' eri tu...
quando da Dio venivo punito di te?

Dov' eri tu...
per dirmi che stavo sbagliando?
Dov' eri tu...
quando non sentivo più il mio corpo?

Mi domando:
Dov' ero io? Dov' ero io?
quando qualcuno ti amava di più...
Mi domando:
Dov' ero io? Dov' ero io?
quando hai scordato che ti amavo immensamente.

Dov' eri tu...
quando mi oddiavo senza di te?
Dov' eri tu...
quando un altra volta non avremmo più dormito insieme?

Dov' eri tu...
Quando credevo in un' altra persona
Dov' eri tu...
Quando io cercavo un po' d'amore.

Mi domando:
Dov' ero io? Dov' ero io?
quando qualcuno ti amava di più...
Mi domando:
Dov' ero io? Dov' ero io?
quando hai scordato che ti amavo immensamente.

Edit Translation
lyrics.al © 2007 - 2018