A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Frederik Rreshpja

Tags: Frederik Rreshpja

(1940-2006)  

Frederik Rreshpja is a popular poet. Frederik Rreshpja lindi në Shkodër më 1940. Disa biografë ditëlindje të tij marrin vitin 1941. Shkollimin fillor dhe të mesëm e kreu në Shkodër. Për shkollimin e tij të mëtejm nuk ka të dhëna të mjaftueshme, por dihet se në vitin 1967 iu botua vepra e parë letrare, përmbledhja me poezi „Rapsodi shqiptare“. Kjo vepër dhe punimet e tij të botuara në gazetat e përditëshme dhe revistat e kohës u pritën mirë nga kritika e avancuar, por u morën edhe si...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  4.6 / Votes cast:  8

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017