A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Gazmend Rama (Gazi)

Origin: Treboviq (Peje)  
Age: 40

Music genres: Tallava

More genres: Modern Traditional Traditional Wedding Folk Traditional

Gazmend Rama (Gazi) is a very famous singer. Gazmend Rama është nga qyteti i bukur i Pejës, por duke jetuar në Zvicer ai shihet më tepër i angazhuar andej, por nuk e harron të vizitojë dhe të jetë i ftuar në shumë koncerte edhe në origjinën e tij. Është gjithashtu një nga këngëtarët me një agjendë shumë të ngjeshur sidomos kur i referohet dasmave shqiptare ku shumë të rinj që martohen dhe duan ta kenë atë në dasëm e tyre.

Ka një zë fantastik dhe të pakrahasueshëm e ku është ai muzika nis dhe nuk ndalet pasi zëri i tij është i fuqishëm dhe prania e tij është kudo ku ka festa dhe shqiptarë. Gazi eshte i martuar dhe ka 2 femije.

» Edit Bio »


Choose star rating

Rating:  3.9 / Votes cast:  77

  • Find Gazmend Rama (Gazi) on social networks:


More news about Gazmend Rama (Gazi) »
lyrics.al © 2007 - 2017