A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • G
  • Gili
  • Mos Qaj Për Ne Kosovë

Audio

Video Link

Gili - Mos Qaj Për Ne Kosovë  (Feat. Sabri Fejzullahu, Adelina Ismaili, Sinan Vllasaliu, Poqi, Ganja & Shkumbin Kryeziu)


Not Yet Rated


Comments

(0)

31/12/1999

1999-12-31T00:00:00

Featuring

Adelina Ismaili

Featuring

Sabri Fejzullahu

Featuring

Sinan Vllasaliu

Featuring

BB Poqi

Featuring

Ganimete Abazi (Ganja)

Featuring

Shkumbin Kryeziu

Song from the album:

"Le Te Puthen"


Nga tokë e djegur nisen përsëri
të ndjekur gra e fëmijë
shtëpinë në flak, poemë e shkruar gjak
mos qaj për ne Kosovë
në sy trishtimi nuk e di ku shkoi
jap premtimin që do të kthehem
ta lulëzoj fushën, shtëpinë ta ndërtoj
mos qaj për ne Kosovë

Ref:
Shiu, fortuna, stuhi me shekuj mbi shqiptarin
ti mos qaj për ne Kosovë
do ta përballojmë acarin
Shiu, fortuna, stuhi me shekuj mbi shqiptarin
ti mos qaj për ne Kosovë
ruaj lotë e shuaj zjarrin
Nga tokë e djegur, nën hije pluhur
rriten fëmijët aq të bukur
do të jetojnë, ardhmëria jonë
mos qaj për ne Kosovë
I ftohtë shiu, fryen acari
le të ngrijë, le të shuhet zjarri
dhe nga qielli mos të shuhet dielli
mos qaj për ne Kosovë


Lyrics submited by  Takatlushja
more...
lyrics.al © 2007 - 2018