A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Matematika E Poezisë

Nje dhe nje bejnë dy
Shpirt dhe zemer =poezi
Kater dhe keter bejne tete
Poezia = fryme dhe jete

Tre dhe dy bejne pes
Poezia = deri sa te vdes
Shtat dhe shtat bejne katermbedhjet
Poezia=oqean dhe det

Njeqind dhe njeqind bejne dyqind
Poezia = ∞(infinit) perqind %
999+1 bejne 1000-ljon
Poezia = mall dhe pasion

Nuka ka numra apo shkronja
Per te pershkruar mallin e poezis
Ashtu sic nuk mjafton frym
Per te pershkruar cdo gje te gjithesis

Nuk mjafton as lot as jete
As c'do molekul qe ndodhet ne dete
Nuk mjaftojn as burimet e planetit
As thesaret e mbretit

Nuk mjafton as rrahja e zemres tim
Te te thoje qe je jeta ime
KUR GJITHÇKA TE SHFARROSET DHE TE VDES
UNE DHE POEZIA DO TE QUHEMI UNIVERS

- Grisela Veli


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  36lyrics.al © 2007 - 2018