A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Haxhi Dauti

Origin: Strugë  
Residence:  
Age: 58

Haxhi Dauti is a popular singer. Haxhi Dauti lindi në Maqedoni dhe është një këngëtar shqiptar që jeton dhe vepron në SHBA.

Haxhi Dauti u rrit dhe u shkollua në Strugë. Shkollën e mesme e filloi në Strugë, kurse e përfundoi në SHBA ku largohet më 1978. Hapat e para në skenën muzikore i bëri me shokun e tij të rinisë Bashkim Zendelin, me të cilin krijuan grupin e rokut "Rock Café". Në këtë kohë Haxhiu me grupin e tij janë pjesëmarrës në çdo ngjarje muzikore ne Strugë: në gjimnazin e qytetit, shtëpinë e rinisë, klubet e argëtimit, si dhe në festivalet lokale të rokut në Strugë dhe Ohër. Ka marrë pjesë disa herë në festivalin e fundvitit në RTSH ku është laureuar edhe me një cmim.

Në Dhjetor 1993, Haxhi Dauti merr pjesë në Festivali i 32-të në RTSH me këngën "Larg U Largova".

Në Dhjetor 1994, Haxhi Dauti merr pjesë në Festivali i 33-të në RTSH me këngën "E Njejte Mbetet Itaka".

Në Dhjetor 1995, Haxhi Dauti merr pjesë në Festivali i 34-të në RTSH me këngën "Fletë Trëndafili".

Në Maj 2013, Haxhi Dauti merr pjesë në Top Fest 10 me këngën "Vetmia".

Në Maj 2015, Haxhi Dauti merr pjesë në Top Fest 12 me këngën "Iluzion".

Më datë 30 Shtator 2016, Haxhi Dauti publikon videoklipin "Strugan Dhe Rock And Roll".

Më datë 26 Tetor 2016, Haxhi Dauti publikon videoklipin "Dyzyme Endrrash".

Më datë 10 Nëntor 2016, Haxhi Dauti publikon videoklipin "Shpirti I Lire".

Më datë 12 Janar 2018, Haxhi Dauti publikon videoklipin "Viti I Ri".

» Edit Bio »


Choose star rating

Rating:  1 / Votes cast:  1


lyrics.al © 2007 - 2018