Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ibrahim Kasami

Tags: Ibrahim Kasami, Ibrahim Kasumi

Ibrahim Kasami is a popular singer in traditional music. Ibrahim Kasami është ndër ata këngëtar që me zërin e tyre kanë bërë vend në zemrat e publikut të gjërë. është nga Tetova dhe rruga e tij në muzikë ka nisur që në fëmijëri, e trasuar nga i ati, që i binte mrekullueshëm kavallit. Dashuria e parë e Ibrahimit ishte çiftelia dhe tingujt e saj të mrekullueshëm. Më pas, Ibrahim Kasami nisi të këndonte e të dëshmohej në shumë vende, duke u bërë edhe tejet i angazhuar në mbrëmje, dasma e ahengje. Këngëtar...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  1.8 / Votes cast:  5

Live 2017 (2017)

.png" content="4.3" width="160" height="31">

Loçk Dhe Zemer (2017)

.png" content="4" width="160" height="31">

Me Mungon (2016)

.png" content="1" width="160" height="31">

Hajde Ne Valle (2014)

Lujna Në Diskotekë (2010)

çika Boll (2007)

Malli Per Nanen

.png" content="5" width="160" height="31">E Di Qe Me Don
Digju Zemër
Hysen Aga
Nusja E Shtir
Larg Vendlindjes Ne Gurbet

» Add A Song »

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017