A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Tema: Poezi Për 28 Nëntorin

28 Nëntori, Melodi E Zemrës

Qiellin e stolisin duke u palavitur shqiponjat
Melodi të zemrës kam gjuhën shqipe
Me plis të bardh jam shqiptar
Mëmëdhe kam Shqipërinë
Sot, ditë e madhe për shqiptarinë

Dy ujra burojnë nga Lumi Shqipëri
Njëri me ngjyrë të kuqe
Tjetri ka ngjyrë zi
Melodi nga qitelia dhe sot
Gëzuar Dita e Flamurit!
Sot e përmot

- Imer Raçi


Choose star rating

Rating:  4.8 / Votes cast:  571

lyrics.al © 2007 - 2018