A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Irma Kurti

Tags: Irma Kurti

Origin: Tiranë    Residence:        Age: 51   Zodiac sign: Peshqit  
Irma Kurti is a popular poet and songwriter. Shënime biografike Irma Kurti ka lindur në Tiranë. Ka kryer studimet në Fakultetin e Historisë e të Filologjisë, dega anglisht në 1988. Ka punuar si mësuese e gjuhës angleze dhe më vonë gazetare në disa organe shtypi, gazeta “Mësuesi”, “Dita Informacion" etj. Në shtator 1997 ndjek në Universitetin e Athinës, Greqi, kursin 1 vjeçar për mësimin e gjuhës dhe kulturës greke. Ka kryer kurse të ndryshme specializimi e trajnimi për gazetari në Gjerma...

>> Full biography >>


  • Find Irma Kurti on social networks:
Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  20

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018