A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Jehona Labe

Tags: Jehona Labe, Grupi Jehona Labe

Jehona Labe is a popular music group/band of Polyphonic Traditional music. E themeluar në shkurt të vitit 1999, Jehona Labe shpejt krijoi një reputacion si një nga ansamblet vokale më të respektuara që kryen polifoninë tradicionale të Lab-it që është unike për Shqipërinë jugperëndimore. Grupi i tërheq anëtarët e saj kryesisht nga rrethi i Vlorës edhe pse disa nga vokalistët vijnë nga zona të tjera brenda rajonit të Labërisë. Grupi ka performuar gjerësisht në Shqipëri dhe gjithashtu ka dhënë koncerte jashtë vendit në Gre...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  7

Jehona Labe in e-Cards:

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018