A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Kaba Records

Tags: Kaba Records

Kaba Records is a very famous recording studio. Kaba Records eshte specializuar ne realizimin e produksioneve kryesisht te muzikes Mediterrano-Ballkanike.Ne pesevjecarin e fundit "KABA" ka reprezantuar muzike dhe artiste kryesisht te ketyre zhandreve: Worldmusic, World fusions, Globel Beat,Urban Jazz, Folkor,Etno klasik, muzike polifonike, muzike antike, arbereshe, muzike minoritare, Klezmer, vokale-instrumentale & perfomuse, Muzike Klasike dhe folklorike- e luajtur me instrument solo - KL...

>> Full biography >>


  • Find Kaba Records on social networks:
Choose star rating

Rating:  1 / Votes cast:  1

Albums

Loading... Please wait
See More

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017