A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
U krijua nga fero♡ dhe rina♡ 2018-04-12 18:49:23
Shpërnadani/dërgoni kartolinën:
https://www.teksteshqip.com/img_upz/kartolina_full/15875.jpglyrics.al © 2007 - 2018