U krijua nga sara 2018-06-12 14:31:50
Jo, jo, ti nuk bon
Nuk e di ça po bon
Boje dhe nji vizë
po ki kujdes se mos
shkon shumë spatë
© lyrics.al
2018-06-08 20:36:57
BEEN DRINKIN UP ALL NIGHT
CAUSE I’M GONNA GET YOUR MONEY
© lyrics.al
2018-06-07 18:08:42
Ajo po don *ar uh na
*ar uh na na
Do me bo si p*dh
po nuk ke shonse, je larg
© lyrics.al
2018-06-07 10:40:21
Te koka ke vën llak
Po e ke byçën, byçën me kakë
© lyrics.al