Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Sot në TeksteShqip 07-04-2017


Not Yet Rated


[07-04-2017]
%instant1%dritero-shaqiri%instant2%306%instant3%Dritero Shaqiri mbush sot 38 vjeç%instant4%Nuk disponojmë akoma biografinë.%instant5%dritero-shaqiri%instant6%,%instant1%greta-zani%instant2%1034%instant3%Greta Zani feston sot ditëlindjen%instant4%Greta Zani është padiskutim një nga zërat "sherbet" të tabanit të Shqipërisë së mesme.

Nis të mirret me muzikë pasi mbaron gjimnazin, pra në vitin 1992. Ndërkohë, teksa i hyri botës së muzikës, pat ndjekur studimet në degën "Inxhinieri Ndërtimi", por pas 2 vjetësh studime i duhej t'i ndërpret, për shkak të udhëtimeve me Ansamblet. Tre vjet rresht, deri në vitin 1995, ka qenë soliste në "Ansamblin e Këngëve dhe Valleve popullore" - Tiranë.

...%instant5%greta-zani%instant6%
 (TeksteShqip.com)

lyrics.al © 2007 - 2017